Automatikus bejelentkezés
belépés

RE/MAX Magyarország Global Real Estate Kft.

Budapest
1118 Ménesi út 39.

telefon: 473-0260
fax: 473-0259

Weboldal: http://www.remax.hu

Cégleírás:
RE/MAX Magyarország
A 34 éves múltra visszatekintő, öt kontinens 67 országában jelenlévő nemzetközi ingatlan franchise hálózat, a RE/MAX 2006. július 14-én jelent meg Magyarországon. A Magyarországra vonatkozó jogokat a nemzetközi hálózattól többhónapos piacfelmérés és tárgyalássorozat után a Global Real Estate Kft. szerezte meg. A társaság a franchise szervezésével és a hálózat résztvevőinek oktatásával foglalkozik. Az ingatlanközvetítői tevékenységet a franchise partnerek, jogilag és pénzügyileg független vállalkozások és azok társértékesítői látják el. A cég az elmúlt időszakban negyvenöt partnerrel kötött szerződést, és folyamatosan tárgyalásokat folytat további lehetséges partnerekkel. 2006. október elseje óta az első iroda megnyitásával a RE/MAX aktív szereplője lett a magyarországi ingatlanközvetítői piacnak. A hálózat színvonalas szolgáltatásaival jelenleg huszonhárom budapesti irodában, továbbá Budakeszin, Pécsett, Szentendrén, Debrecenben áll az érdeklődők rendelkezésére. A RE/MAX Magyarország távlati céljai között 150 iroda megnyitása szerepel 15 év alatt, továbbá az egyik vezető ingatlanközvetítővé válni Magyarországon.

Szolgáltatások
Teljes körű szolgáltatás, ügyfélközpontú gondolkodás, szakértő társértékesítők. A RE/MAX nagy hangsúlyt fektet a partnercégek vezetőinek, illetve társértékesítőinek magas színvonalú szakmai képzésére, támogatására, és anyagi motiválására is. Így a RE/MAX képviselői megbízhatóságban, tapasztalatban és szakmai felkészültségben kiemelkednek a mezőnyből garantálva az ügyfél teljes elégedettséget.
A RE/MAX Magyarországon is minden típusú ingatlan adás-vételével, bérbeadás-bérbevételével foglalkozik a lakóingatlanoktól kezdve egészen a kereskedelmi és ipari ingatlanokig. A hálózat hitelközpontja, a RE/MAX Hitelcentrum széleskörű, bankfüggetlen szolgáltatásokat nyújt mindazok számára, akik hitel igénybevételével szeretnék megvásárolni ingatlanukat, - abban az esetben is, ha az ügyfél nem egy RE/MAX által közvetített ingatlant vásárol meg. Mindezeken túl a hálózat vonzerejéül szolgál a hatalmas nemzetközi adatbázis, az ún. ?ingatlan-világadatbank?, melynek segítségével a RE/MAX társértékesítők a világ 67 országában tudnak ingatlanokat kiajánlani.

Kulcsszavak: franchise , ingatlan , ingatlan adás-vétel , ingatlan bérbeadás , ingatlan bérbeadása , ingatlan értékesítése , ingatlanértékesítés , ingatlanközvetítés , ingatlanközvetítő , luxusingatlan , luxuslakás , új építésű ingatlan , új építésű ingatlan értékesítése , új építésű lakás , új építésű társasház

RE/MAX Magyarország Global Real Estate Kft. fotók

RE/MAX Magyarország Global Real Estate Kft. - Tudakozó.hu